DAG 2 testcase TDG

63 dagen programma (The Total Fix)

Dag 2

The best cure for a hangover is being under the age of 25

Hoi [ld_notifications field=”user” show=”first_name”],

Je bent bezig met de Total Fix. Goed dat je meedoet!

Herken jij iets in bovenstaande quote? Wij wel helaas… Gingen wij als student bijna vaker met dan zonder kater door het leven, deze katers waren altijd van korte duur. Want een flinke nachtrust en een vette hap (of gewoon weer een nieuw biertje) maakten snel een einde aan de ellende.

Helaas zijn wij geen 25 meer en hebben we ook geen tijd (en zin) meer om onze roes uit te slapen. Werk, familie, kinderen, een sociaal leven, sporten: er is in ons leven weinig ruimte voor een kater. Dat is één van de redenen waarom wij minder willen drinken. En gewoon eens een tijdje helemaal geen alcohol helpt daarbij.

Opdracht

Noteer in jouw notebook:

  1. Wat een kater met jou doet;
  2. Wat jij denkt dat het jou gaat opleveren om een poosje (in ieder geval 63 dagen) zonder kater en bijbehorende gevolgen door het leven te gaan.

Tip – drink

Misschien dronk je voor deze challenge elke dag van de week wel een glaasje. Of meer. Misschien alleen in het weekend (dat al op donderdag begon?). Hoe dan ook: het leven met een wijntje is of lijkt wel gezelliger. Maar is dat echt zo? Merel schreef er deze blog over.

En als ervaringsexpert heeft Merel voor jou een lijst gemaakt met 8 alcoholvrije drankjes die je sowieso in huis kunt halen als je 63 dagen (of langer) geen alcohol drinkt.

Vergeet je niet jouw relax moment vandaag te pakken? Dan word je morgen weer heerlijk fris wakker zonder kater! No Wine Today…

Tot morgen,

Judith en Merel

 

Copyright nowinetoday © All rights reserved

Algemene voorwaarden