DE Unieke én Bewezen methode van NO WINE TODAY

Met de No Wine Today methode verander je blijvend je denkwijze en daarmee je gedrag. No Wine Today is hét lifestyle platform waar je leert nóg meer uit je leuke leven te halen met als vertrekpunt tijdelijk even geen alcohol. Zo word je je bewust van je (aangeleerde) gewoontes, doorbreek je jouw (ingesleten) gedrag en creëer je een blijvend nieuwe (gewenste) mindset ten opzichte van jouw drankje.

De No Wine Today methode

 

Wij hanteren onze eigen, zelf-ontwikkelde en daarmee zeer unieke No Wine Today methode om jou te helpen jouw gedrag met betrekking tot een drankje te veranderen naar een leefstijl die jij zelf bepaalt in plaats van wat jou is aangeleerd of wat jij tot nu toe gewend bent.

 

 

 

Principes uit de psychologie en neurowetenschap

 

Met onze online programma’s creëren we bewustwording en daarmee helpen we jou je gewoontes rondom alcohol te doorbreken. Door het combineren van effectieve methodieken uit de psychologie en neurowetenschap zoals NLP*, RTT ** en cognitieve gedragstherapie, leer jij op een gemakkelijke en vooral leuke manier je eigen (drink-)gewoontes herkennen en daarna veranderen in naar wat voor jou wenselijk is.

 

Tijdelijk geen alcohol als vertrekpunt voor een nieuwe, fitte lifestyle

 

Het vertrekpunt is tijdelijk geen alcohol. Dit is de basisvereiste om resultaat te boeken voor de lange termijn. Dit kan zijn een pauze van 10 dagen of een pauze van 30 dagen of zelfs 63 dagen, afhankelijk van het programma dat je kiest. Hoe jij na onze programma’s met jouw drankje om wilt gaan, is volledig aan jou maar 95% van onze deelnemers die aan de 30 of 63 dagen progamma's deelneemt, drinkt hierna bewust en blijvend minder. Zo krijg jij meer tijd voor dingen die jij zelf belangrijk vindt.

 

No Wine Today is een middel

 

De No Wine Today methode onderscheidt zich omdat het een bewezen hulpmiddel is i.p.v. een doel op zich. Bij No Wine Today bepaal jij zélf wat jouw doel is. Voor vrijwel al onze deelnemers is meedoen aan ons programma het startpunt voor een fitte, happy & healthy lifestyle, ongeacht hoe weinig of veel ze vooraf donken. Dus als je jezelf nu afvraagt of je zelf tot de doelgroep hoort, heb je hier meteen het antwoord: ja, iederéén die wel eens een drankje drinkt, is de doelgroep voor een nieuwe bewustere leefstijl.

 

Wil jij jezelf ook graag die welverdiende break geven en je drinkgedrag tijdelijk op pauze zetten? Met No Wine Today leer je jouw mindset veranderen en daarmee je gedrag, waardoor je nóg meer uit je leuke leven haalt!

 

In slechts 3 stappen

 

Met de No Wine Today methode verander jij dit in slechts 3 stappen. En dat met blijvend resultaat.

 

Lees snel hoe het werkt.

 

*NLP = Neuro Linguïstisch Programmeren: NLP is de wetenschap waarbij je door middel van taal en communicatie invloed kan krijgen op je onbewuste breinprocessen. Merel Braakman, founder van No Wine Today, is in het dagelijks leven gecertificeerd NLP Practitioner en Master NLP Practitioner. Daarnaast coach in persoonlijk leiderschap.

** RTT = Rapid Transformational Therapy: RTT is een hybride therapie en combineert principes van o.a. NLP met hypnotherapie en is daarmee speciaal ontworpen voor een super snelle verlichting van pijnpunten of het doorbreken van patronen. Wij werken voor onze audio (=hypnose) in het Deep Fix programma samen met erkend RTT-therapeut Sandra de Gelder uit Amsterdam.

Schrijf je direct in

Je bent op het platform van No Wine Today. Precies! De online plek met unieke programma’s om ‘even geen wijn vandaag’ te leren zeggen. Tegen je omgeving maar vooral tegen jezelf. Daar gaat het bij No Wine Today om. Geen grote beslissing. Wél een bewuste beslissing. En voor sommigen misschien een moeilijke beslissing. Want voor je het weet staat er een gezellig wijntje voor je neus én drink je hem op. Tegen beter weten in. Klinkt dit jou bekend in je oren? Dan ben je bij No Wine Today aan het juiste adres. Verander je mindset en daarmee je gedrag. Volg één van onze unieke programma’s

Over Judith en Merel

Mogen wij ons even voorstellen?

Merel

- Certified NLP Master Practitioner
- Moeder van 2 dochters
- Marketingexpert & leiderschapcoach
- Woont met Mark in Amstelveen

Als leidinggevende binnen grote bedrijven had ik een overvolle agenda.

Voor mij was, net als bij velen, aan het einde van de dag of de week een glas wijn regelmatig een welverdiende beloning. Gezellig tijdens het koken aan mijn kookeiland.  Eentje op de vrij-mi-bo op kantoor. Of een paar wijntjes tijdens een etentje op zaterdagavond. Ik vond dat het erbij hoorde. Eigenlijk wist ik niet beter.

Tot ik in 2018 besloot dat ik tijdelijk wilde stoppen met alcohol en een poosje helemaal niets dronk. Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, als interim-coach, en meer vat hebben op mijn eigen doelen en mij op mijzelf focussen in plaats wat mijn omgeving of een werkgever van mij verwacht. Sinds ik de programma’s van No Wine Today ontwikkelde en regelmatig zelf volg, is mijn leven positief veranderd. Ik ben uitsluitend bezig met wat ik zélf wil, wat goed is voor mij en waar ik mij lekker bij voel. Vaak is dat zónder wijntje, terwijl ik wijn echt lekker vind.

Met onze unieke methode, die principes uit de psychologie combineert, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen. Want verandering begint altijd bij jezelf. Daar helpt No Wine Today jou bij. Want wees eens eerlijk, kies jij zelf bewust voor een glaasje of kiest het glaasje jou omdat je het zo gewend bent?

It’s all about a better you!

Judith

- Lifestyle & food specialist
- Moeder van een zoon & dochter
- Woont in Utrecht
- Getrouwd met Frederick

Opgegroeid in Maastricht ben ik een echte bourgondiër.

Ik houd van de mooie dingen des levens, en daar hoort lekker eten en drinken zeker bij. Toch is mijn houding ten opzichte van alcohol in de loop der jaren veranderd. Ik merkte steeds vaker dat ik niet fit was nadat ik een avond had geborreld. Terwijl ik juist bergen energie nodig heb in mijn drukke leven.

Ik heb een veeleisende baan, stuur een team van mensen aan, heb kids, hou van sporten en doe graag leuke dingen met vrienden en familie. Daarvoor wil je fit zijn. Ik werd me bewust van mijn drankgebruik.

En dat was de reden om mijn drankgebruik tijdelijk op pauze te zetten. Ik dacht altijd dat dat gemakkelijk zou zijn, en zag er eerder de noodzaak niet van in. Toch heeft het daadwerkelijk volgen van ons programma écht iets veranderd voor mij. Want denken en doen zijn twee verschillende dingen. Het resultaat? Ik drink tegenwoordig bewust. En daardoor minder. 

Houd ik nog steeds van een drankje? Absoluut. Maar mijn gedrag is daadwerkelijk veranderd. En daar voel ik me goed bij! Ik ben fitter, slaap beter, haal meer uit mijn dagen en voel me trots op mijzelf dat ik mijn eigen, bewuste keuzes maak. Dát is wat het 30 dagen programma voor je doet!

 It’s all about finding the right balance!