DE EFFECTIEVE én Bewezen methode van NO WINE TODAY

Met onze nummer 1 methode verander je blijvend je denkwijze en daarmee je gedrag. No Wine Today is hét lifestyle platform voor ambitieuze mensen waar je leert meer uit je leven te halen met als vertrekpunt tijdelijk even geen alcohol. Zo word je je bewust van je (aangeleerde) gewoontes, doorbreek je jouw (ingesleten) gedrag en creëer je een blijvend nieuwe (gewenste) mindset ten opzichte van jouw drankje.

De unieke methode van No Wine Today

 

Wij hanteren de door onszelf ontwikkelde en daarmee unieke methode om jou te helpen jouw gedrag met betrekking tot een drankje te veranderen naar een leefstijl die jij zelf bepaalt in plaats van wat jou is aangeleerd of wat jij tot nu toe gewend bent. We noemen dit de Awareness & Transformation Methode ™.

 

Principes uit de psychologie en neurowetenschap

 

Met onze online programma’s creëren we bewustwording. En daarmee helpen we jou je gewoontes rondom alcohol te doorbreken met als doel nóg meer uit jezelf te halen. Door het combineren van effectieve methodieken en tools uit de psychologie en neurowetenschap zoals NLP*, RTT **, hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie, leer jij op een gemakkelijke en vooral leuke manier je eigen (drink-)gewoontes herkennen en daarna veranderen in naar wat voor jou wenselijk is om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

 

Tijdelijk geen alcohol als vertrekpunt voor een nieuwe, fitte lifestyle

 

Het vertrekpunt is tijdelijk geen alcohol. Dit is de basisvereiste om resultaat te boeken voor de langere termijn. Dit kan zijn een (probeer-)pauze van 10 dagen of het echte werk: een pauze van 30 of zelfs 63 dagen. Hoe jij na onze programma’s met jouw drankje om wilt gaan, is volledig aan jou maar 95% van onze deelnemers die aan onze 30 of 63 dagen progamma's deelneemt, drinkt hierna bewust en blijvend minder. Zo krijg jij meer tijd en energie voor dingen die jij belangrijk vindt.

 

No Wine Today is een middel

 

Onze effectieve methode onderscheidt zich omdat het een bewezen hulpmiddel is i.p.v. een doel op zich. Bij No Wine Today bepaal jij zélf wat jouw doel is. Voor vrijwel al onze (dikwijls zeer ambitieuze) deelnemers is meedoen aan ons programma het startpunt voor een fitte, happy & healthy lifestyle, ongeacht hoe weinig of veel ze vooraf donken. Dus als je jezelf nu afvraagt of jij zelf tot de doelgroep behoort, heb je hier meteen het antwoord: ja, iederéén die wel eens een drankje drinkt en nóg meer succes wil bereiken, is de doelgroep voor een nieuwe, bewustere leefstijl.

 

Wil jij jezelf ook graag die welverdiende break geven en je drinkgedrag tijdelijk op pauze zetten? Met No Wine Today leer je jouw mindset veranderen en daarmee je gedrag, waardoor je echt nóg meer uit je leuke leven haalt! Meer dan je je nu kunt bedenken.

 

In slechts 3 stappen

 

Met de No Wine Today methode verander jij dit in slechts 3 stappen. En dat met blijvend resultaat.

Lees snel hoe het werkt.

Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn in dit verhaal? Lees dan hieronder verder. Hier vind je mijn achtergrond als founder van No Wine Today en tevens uitleg van de verschillende tools en technieken die wij hanteren. Ik doe dit niet alleen natuurlijk, maar met een team. Samen vormen wij No Wine Today.

*NLP = Neuro Linguïstisch Programmeren: NLP is de neurowetenschap waarbij je door middel van taal en communicatie invloed kan krijgen op je onbewuste breinprocessen. Merel Braakman, founder van No Wine Today, is in het dagelijks leven gecertificeerd NLP Master Practitioner. Daarnaast coach in persoonlijk leiderschap en trainer en gastdocent in (neuro-)marketing.

** RTT = Rapid Transformational Therapy: RTT is een hybride therapie en combineert principes van o.a. NLP met hypnotherapie en is daarmee speciaal ontworpen voor een super snelle verlichting van pijnpunten of het doorbreken van patronen. Dit biedt fantastische resultaten in de vorm van onze audio's (hypnoses) die je bij de Deep Fix en Total Fix ontvangt. Merel is gecertificeerd Hypno-therapeut en Energy Healer.

Lifestyle & Food expertise = Onze teammembers hebben jarenlang gewerkt met verschillende succesvolle ondernemers in het lifestyle domein, mensen zoals Jamie Oliver, Lonneke Nooteboom en Vivian Reijs. Al deze kennis zit in onze programma's verwerkt. Dit maakt dat het positief en helemaal on point is.

Verander je mindset, verander je leven!

Je bent op het platform van No Wine Today. Precies! De online plek met bewezen programma’s om ‘even geen wijn vandaag’ te leren zeggen. Tegen je omgeving maar vooral tegen jezelf. Daar gaat het bij No Wine Today om. Om jou.

En het is geen grote beslissing. Wél een bewuste beslissing. En voor sommigen misschien een moeilijke beslissing. Want voor je het weet staat er toch een gezellig wijntje voor je neus én drink je hem op. Tegen beter weten in. Klinkt dit jou bekend in je oren? Dan ben je bij No Wine Today aan het juiste adres.

Ingrijpend stoppen is helemaal niet nodig. Verander je mindset en daarmee je gedrag. Dat resulteert erin dat je uit jezelf minder wilt drinken. Dat is op de langere termijn heel waardevol. En een veel fijner perspectief dan iets niet meer mogen, toch? Precies. Dat vinden wij dus ook! Volg daarom één van onze online programma’s en ervaar de vele voordelen van bewust leren kiezen (mindful drinking).

Over founder Merel

Wie is Merel van No Wine Today?

Merel Braakman

- Certified Master NLP Practitioner 
- Moeder van 2 dochters
- Persoonlijk leiderschapscoach
- Woont met Mark in Amstelveen

Als leidinggevende binnen grote bedrijven had ik een overvolle agenda en weinig tijd voor mezelf.

Voor mij was, net als bij velen, aan het einde van de dag of week een glas wijn regelmatig een welverdiende beloning. Gezellig tijdens het koken aan mijn kookeiland.  Eentje op de vrij-mi-bo op kantoor. Of een paar wijntjes tijdens een etentje. Ik vond dat het erbij hoorde. Eigenlijk wist ik niet beter. Ik was het zo gewend.

Tot ik in 2018 besloot dat ik tijdelijk wilde stoppen met alcohol en een poosje niets dronk. Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, meer vat hebben op mijn eigen doelen en op mijzelf focussen in plaats van op mijn omgeving. Ik begon me ongelooflijk goed te voelen door die tijdelijke pauze en werkelijk al mijn doelen te realiseren. Een enorme eyeopener.

Hier moest ik meer mensen bewust van maken. Sinds ik de programma’s van No Wine Today heb ontwikkeld en regelmatig volg, is mijn leven enorm veranderd in positieve zin. Ik ben uitsluitend bezig met wat ik zélf wil, wat goed is voor mij en waar ik mij lekker bij voel. Meestal is dat zónder wijntje, terwijl ik wijn écht lekker vind.

Met de door mij ontwikkelde methode, waarin principes uit de neurowetenschap en gedragspsychogologie op een fijne manier gecombineerd worden met jouw lifestyle, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen in positieve richting. Want verandering begint altijd bij jezelf. Daar helpt No Wine Today jou bij. Want wees eens eerlijk, kies jij bewust voor een wijntje of kiest het wijntje jou omdat jij het nu eenmaal zo gewend bent en het overal aangeboden wordt? Denk daar eens over na... Hier begint het mindful drinking principe.

It's all about a better you!