DE Unieke én Bewezen methode van NO WINE TODAY

Met de No Wine Today methode verander je blijvend je denkwijze en daarmee je gedrag. No Wine Today is hét lifestyle platform waar je leert nóg meer uit je leuke leven te halen met als vertrekpunt tijdelijk even geen alcohol. Zo word je je bewust van je (aangeleerde) gewoontes, doorbreek je jouw (ingesleten) gedrag en creëer je een blijvend nieuwe (gewenste) mindset ten opzichte van jouw drankje.

De No Wine Today methode

 

Wij hanteren onze zelf-ontwikkelde en daarmee unieke No Wine Today methode om jou te helpen jouw gedrag met betrekking tot een drankje te veranderen naar een leefstijl die jij zelf bepaalt in plaats van wat jou is aangeleerd of wat jij tot nu toe gewend bent.

 

Principes uit de psychologie en neurowetenschap

 

Met onze online programma’s creëren we bewustwording en daarmee helpen we jou je gewoontes rondom alcohol te doorbreken. Door het combineren van effectieve methodieken uit de psychologie en neurowetenschap zoals NLP*, RTT ** en cognitieve gedragstherapie, leer jij op een gemakkelijke en vooral leuke manier je eigen (drink-)gewoontes herkennen en daarna veranderen in naar wat voor jou wenselijk is.

 

Tijdelijk geen alcohol als vertrekpunt voor een nieuwe, fitte lifestyle

 

Het vertrekpunt is tijdelijk geen alcohol. Dit is de basisvereiste om resultaat te boeken voor de lange termijn. Dit kan zijn een (probeer-)pauze van 10 dagen of het echte werk: een pauze van 30 of zelfs 63 dagen. Hoe jij na onze programma’s met jouw drankje om wilt gaan, is volledig aan jou maar 95% van onze deelnemers die aan de 30 of 63 dagen progamma's deelneemt, drinkt hierna bewust en blijvend minder. Zo krijg jij meer tijd voor dingen die jij belangrijk vindt.

 

No Wine Today is een middel

 

De No Wine Today methode onderscheidt zich omdat het een bewezen hulpmiddel is i.p.v. een doel op zich. Bij No Wine Today bepaal jij zélf wat jouw doel is. Voor vrijwel al onze deelnemers is meedoen aan ons programma het startpunt voor een fitte, happy & healthy lifestyle, ongeacht hoe weinig of veel ze vooraf donken. Dus als je jezelf nu afvraagt of je zelf tot de doelgroep hoort, heb je hier meteen het antwoord: ja, iederéén die wel eens een drankje drinkt, is de doelgroep voor een nieuwe, bewustere leefstijl.

 

Wil jij jezelf ook graag die welverdiende break geven en je drinkgedrag tijdelijk op pauze zetten? Met No Wine Today leer je jouw mindset veranderen en daarmee je gedrag, waardoor je nóg meer uit je leuke leven haalt!

 

In slechts 3 stappen

 

Met de No Wine Today methode verander jij dit in slechts 3 stappen. En dat met blijvend resultaat.

Lees snel hoe het werkt.

Wil je weten wie wij (Judith & Merel) zijn in dit verhaal? Lees dan hieronder verder in Over ons Judith & Merel. Hier vind je onze achtergrond, ervaringen en expertise.

*NLP = Neuro Linguïstisch Programmeren: NLP is de neurowetenschap waarbij je door middel van taal en communicatie invloed kan krijgen op je onbewuste breinprocessen. Merel Braakman, founder van No Wine Today, is in het dagelijks leven gecertificeerd NLP Master Practitioner. Daarnaast coach in persoonlijk leiderschap en (neuro-)marketing.

** RTT = Rapid Transformational Therapy: RTT is een hybride therapie en combineert principes van o.a. NLP met hypnotherapie en is daarmee speciaal ontworpen voor een super snelle verlichting van pijnpunten of het doorbreken van patronen. Dit biedt fantastische resultaten in de vorm van onze audio's (hypnoses) die je bij de Deep Fix en Total Fix ontvangt.

Lifestyle & Food expertise = Judith heeft jarenlang gewerkt met grote namen zoals Jamie Oliver, Lonneke Nooteboom, Vivian Reijs en vele anderen. Al deze kennis zit uiteraard in onze programma's verwerkt. Dit maakt dat het positief en helemaal van nu is.

Verander je mindset, verander je leven!

Je bent op het platform van No Wine Today. Precies! De online plek met bewezen programma’s om ‘even geen wijn vandaag’ te leren zeggen. Tegen je omgeving maar vooral tegen jezelf. Daar gaat het bij No Wine Today om. Om jou.

En het is geen grote beslissing. Wél een bewuste beslissing. En voor sommigen misschien een moeilijke beslissing. Want voor je het weet staat er toch een gezellig wijntje voor je neus én drink je hem op. Tegen beter weten in. Klinkt dit jou bekend in je oren? Dan ben je bij No Wine Today aan het juiste adres.

Ingrijpend stoppen is helemaal niet nodig. Verander je mindset en daarmee je gedrag. Dat resulteert erin dat je uit jezelf minder wilt drinken. Dat is op de langere termijn heel waardevol. En een veel fijner perspectief dan iets niet meer mogen, toch? Precies. Dat vinden wij dus ook! Volg daarom één van onze online programma’s en ervaar de vele voordelen van bewust leren kiezen (mindful drinking).

Over ons Judith & Merel

Wie zijn wij van No Wine Today?

Merel Braakman

- Certified NLP Master Practitioner
- Moeder van 2 dochters
- Persoonlijk leiderschapscoach
- Woont met Mark in Amstelveen
- Bewuste drinker sinds 2018

Als leidinggevende binnen grote bedrijven had ik een overvolle agenda.

Voor mij was, net als bij velen, aan het einde van de dag of week een glas wijn regelmatig een welverdiende beloning. Gezellig tijdens het koken aan mijn kookeiland.  Eentje op de vrij-mi-bo op kantoor. Of een paar wijntjes tijdens een etentje. Ik vond dat het erbij hoorde. Eigenlijk wist ik niet beter. Ik was het zo gewend.

Tot ik in 2018 besloot dat ik tijdelijk wilde stoppen met alcohol en een poos helemaal niets dronk. Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, meer vat hebben op mijn eigen doelen en mij op mijzelf focussen in plaats wat mijn omgeving, team of werkgever van mij verwacht. Ik begon me ongelooflijk goed te voelen door die pauze. Een enorme eyeopener. Hier moest ik meer mensen bewust van maken. Sinds ik de programma’s van No Wine Today ontwikkelde (en nog steeds heel regelmatig zelf volg), is mijn leven enorm veranderd in positieve zin. Ik ben uitsluitend bezig met wat ik zélf wil, wat goed is voor mij en waar ik mij lekker bij voel. Meestal is dat zónder wijntje, terwijl ik wijn écht lekker vind.

Met de door ons ontwikkelde methode, waarbij wij principes uit de neuropsychologie en gedragswetenschappen op een fijne manier combineren met lifestyle, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen in positieve richting. Want verandering begint altijd bij jezelf. Daar helpt No Wine Today jou bij. Want wees eens eerlijk, kies jij bewust voor een glaasje of kiest het glaasje jou omdat jij het nu eenmaal zo gewend bent en het je overal aangeboden wordt? Denk daar eens over na... Hier begint het mindful drinking principe.

No Wine Today is all about a better you!

Judith Renard

- Food & Lifestyle expert
- Moeder van een zoon & dochter
- Woont in Utrecht
- Getrouwd met Frederick
- Bewuste drinker sinds 2019

Opgegroeid in Maastricht ben ik een echte bourgondiër.

Vanaf mijn jeugd was ik min of meer gewend om mensen alcohol te zien drinken. Het “hoorde erbij”. Toen ik zelf ging studeren, werd dat niet anders want iedereen om mij heen dronk regelmatig een biertje of wijntje. Inclusief ikzelf. Meedoen was een vanzelfsprekendheid.

Pas jaren later kwam bij mij het besef dat een tijdje niet drinken best een goed idee zou zijn. Mijn man en ik dronken regelmatig een drankje. Soms doordeweeks, in ieder geval elk weekend. We besloten daar eens een tijdje mee te stoppen. Dat was niet altijd makkelijk. Maar de voordelen die dit met zich meebracht waren groot. Zowel op korte als langere termijn. En dat maakte deze ervaring heel waardevol. Juist ook op langere termijn.

Na deze break wilde ik niet meer terug. Maar voor altijd stoppen hoefde voor mij ook weer niet. Wat ik wel wilde? Af en toe bewust genieten van een mooi glas. Waarom niet? Zolang dat een bewuste keuze is. En dat is het voor mij. Bewust kiezen is echt minder drinken. En dat merk je aan alles!

Ik had al jaren een bewuste leefstijl. Ik eet gezond, beweeg regelmatig en probeer bewust met ontspanning bezig te zijn. Nu ik ook bewuster met alcohol omga, is de cirkel rond. Mijn ervaringen en kennis op dit gebied zitten in onze programma’s verwerkt. Want sharing is caring, zo kun jij ook ervaren hoe bewuste keuzes jouw leven positief kunnen beïnvloeden.

Zo haal je het maximale uit je leven, zonder jezelf iets te ontzeggen.

It’s all about finding the right balance!