DE Unieke, Bewezen methode van NO WINE TODAY

Met de unieke, bewezen methode van No Wine Today verander je blijvend je denkwijze en daarmee je gedrag. No Wine Today is hét platform waar je leert meer uit je leven te halen met als vertrekpunt tijdelijk even geen alcohol. Zo word je je bewust van je (aangeleerde) gewoontes, doorbreek je jouw (ingesleten) gedrag en creëer je een blijvend nieuwe (gewenste) mindset ten opzichte van alcohol.

Bewezen, unieke methode

Wij hanteren onze unieke, bewezen methode om je te helpen jouw gedrag met betrekking tot alcohol te veranderen naar een leefstijl die jij zelf bepaalt in plaats van wat jou is aangeleerd of wat je gewend bent.

 

 

 

Principes uit de psychologie

Met onze programma’s creëren we bewustwording en daarmee helpen we jou je gewoontes rondom alcohol te doorbreken. Dit gebeurt op basis van principes uit de psychologie. Door het combineren van deze principes, zoals methodieken uit NLP*, RTT ** en cognitieve gedragstherapie, leer jij op een gemakkelijke manier je eigen drinkgewoontes herkennen en daarna veranderen in naar wat voor jou wenselijk is.

Vertrekpunt tijdelijk geen alcohol

Het vertrekpunt is: tijdelijk geen alcohol. Dit is de basisvereiste om resultaat te boeken voor de lange termijn. Dit kan zijn een pauze van 10 dagen of een pauze van 30 dagen, afhankelijk van het programma dat je kiest. Hoe je na onze programma’s met alcohol om wilt gaan is volledig aan jou maar 95% van onze deelnemers die aan de 30 dagen progamma's deelnemen, drinkt hierna bewust en blijvend minder.

No Wine Today is een middel

De unieke No Wine Today methode onderscheidt zich omdat het een bewezen hulpmiddel is i.p.v. een doel op zich. Bij No Wine Today bepaal jij zélf wat jouw doel is.

Wil jij jezelf graag een welverdiende break geven en je drinkgedrag tijdelijk even op pauze zetten? Met de programma’s van No Wine Today leer je jouw mindset te veranderen en daarmee je gedrag. Daardoor haal je nóg meer uit je leuke leven.

In slechts 3 stappen

Met de unieke, bewezen methode van No Wine Today verander jij dit in slechts 3 stappen.
En dat met blijvend resultaat. Lees snel hoe het werkt.

*NLP = Neuro Linguïstisch Programmeren: met NLP leer je door middel van taal en communicatie invloed te krijgen op je onbewuste breinprocessen. Merel is in het dagelijks leven gecertificeerd NLP practitioner.

** RTT = Rapid Transformational Therapy: RTT is een hybride therapie en combineert principes van hypnotherapie, NLP en psychotherapie en is speciaal ontworpen voor een snelle verlichting van pijnpunten of het doorbreken van patronen. Wij werken samen met RTT-therapeut Sandra de Gelder uit Amsterdam, zij is opgeleid door de in Engeland gevestigde founder van RTT, Marisa Peer.

Schrijf je direct in

Je bent op het platform van No Wine Today. Precies! De online plek met unieke programma’s om ‘even geen wijn vandaag’ te leren zeggen. Tegen je omgeving maar vooral tegen jezelf. Daar gaat het bij No Wine Today om. Geen grote beslissing. Wél een bewuste beslissing. En voor velen een moeilijke beslissing. Want voor je het weet staat er een gezellig wijntje voor je neus én drink je hem op. Tegen beter weten in. Klinkt dit jou bekend in je oren? Dan ben je bij No Wine Today aan het juiste adres. Verander je mindset en daarmee je gedrag voorgoed.
Volg één van onze unieke programma’s

Over Judith en Merel

Mogen wij ons even voorstellen?

Merel

- NLP Master gecertificeerd
- Moeder van 2 dochters
- Marketingexpert & leiderschapcoach
- Woont met Mark in Amstelveen


Als leidinggevende binnen grote bedrijven had ik een overvolle agenda.

Voor mij was, net als bij velen, aan het einde van de dag of de week een glas wijn regelmatig een welverdiende beloning. Gezellig tijdens het koken aan mijn kookeiland.  Eentje op de vrij-mi-bo op kantoor. Of een paar wijntjes tijdens een etentje op zaterdagavond. Ik vond dat het erbij hoorde. Eigenlijk wist ik niet beter.

Tot ik in 2018 besloot dat ik tijdelijk wilde stoppen met alcohol en een poosje helemaal niets dronk. Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, als interim-coach, en meer vat hebben op mijn eigen doelen en mij op mijzelf focussen in plaats wat mijn omgeving of een werkgever van mij verwacht. Sinds ik de programma’s van No Wine Today ontwikkelde en regelmatig zelf volg, is mijn leven positief veranderd. Ik ben uitsluitend bezig met wat ik zélf wil, wat goed is voor mij en waar ik mij lekker bij voel. Vaak is dat zónder wijntje, terwijl ik wijn echt lekker vind.

Met onze unieke methode, die principes uit de psychologie combineert, leer je dat je er zelf iets aan kunt doen als je iets wilt veranderen. Want verandering begint altijd bij jezelf. Daar helpt No Wine Today jou bij. Want wees eens eerlijk, kies jij zelf bewust voor een glaasje of kiest het glaasje jou omdat je het zo gewend bent?

It’s all about a better you!

Judith

- Lifestyle & food specialist
- Moeder van een zoon & dochter
- Woont in Utrecht
- Getrouwd met Fred

Opgegroeid in Maastricht ben ik een echte bourgondiër.

Ik houd van de mooie dingen des levens, en daar hoort lekker eten en drinken zeker bij. Toch is mijn houding ten opzichte van alcohol in de loop der jaren veranderd. Ik merkte steeds vaker dat ik niet fit was nadat ik een avond had geborreld. Terwijl ik juist bergen energie nodig heb in mijn drukke leven.

Ik heb een veeleisende baan, stuur een team van mensen aan, heb kids, hou van sporten en doe graag leuke dingen met vrienden en familie. Daarvoor wil je fit zijn. Ik werd me bewust van mijn drankgebruik.

En dat was de reden om mijn drankgebruik tijdelijk op pauze te zetten. Ik dacht altijd dat dat gemakkelijk zou zijn, en zag er eerder de noodzaak niet van in. Toch heeft het daadwerkelijk volgen van ons programma écht iets veranderd voor mij. Want denken en doen zijn twee verschillende dingen. Het resultaat? Ik drink tegenwoordig bewust. En daardoor minder. 

Houd ik nog steeds van een drankje? Absoluut. Maar mijn gedrag is daadwerkelijk veranderd. En daar voel ik me goed bij! Ik ben fitter, slaap beter, haal meer uit mijn dagen en voel me trots op mijzelf dat ik mijn eigen, bewuste keuzes maak. Dát is wat het 30 dagen programma voor je doet!

 

It’s all about finding the right balance!