ervaringen van onze deelnemers. Ambitieuze Mensen zoals jij.

 

 

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN ONZE ENTHOUSIASTE DEELNEMERS

Een alcoholbreak is het ultieme cadeau aan jezelf. Overweeg jij om een programma van No Wine Today te volgen? Dan kan het prettig zijn te lezen hoe onze deelnemers onze verschillende programma’s ervaren hebben. De vele positieve ervaringen die wij dagelijks ontvangen spreken voor zich.  

Vandaag de 63e dag! En nee, niet helemaal 63 dagen alcoholvrij gebleven...

Oorzaak: feestdagen/kerstvakantie. Maar wel veel bewuster met wijn omgegaan dan voorgaande jaren. Gewoon omdat ik inmiddels weet dat ik dan de volgende dag lekkerder in mijn vel zit en dat de avond met een wijntje minder (of twee of drie) net zo gezellig is.  En ja, dit zijn mijn succesverhalen.

Ik heb ook een avond in de afgelopen weken gehad met mijn voormalig ‘partners in wine’. Vooraf weet je hoe het zal gaan, nog gedacht om 0,0 drankjes mee te nemen en daar rustig mee te starten, maar niet gedaan… Volgende dag hangerig en bijzonder weinig energie. Wat een ongelooflijke eye-opener was dat.

En nu ga ik alleen verder. Ik weet wat het mij brengt: mijn slaap is verbeterd, ik word ruim voor de wekker wakker en heb daardoor tijd om in de ochtend bewust even lekker rustig een koffie te drinken. De schoonheidsspecialiste gaf me zelfs een compliment over mijn huid. Dus ik ga door met deze nieuwe bewuste levensstijl.

Als ik de volgende dag moet werken? Geen wijn! Met mijn nieuwe regels probeer ik zo fit en bewust mogelijk te genieten. En genieten is voor mij ook in het weekend vroeg uit bed en ’s ochtends vroeg een stuk hardlopen.

Alles bij elkaar ben ik super positief over het Total Fix programma. Ik had al eerder een 30 dagen programma met No Wine Today gedaan waar ik ook heel tevreden over ben, dus ik was heel benieuwd naar wat de volgende 33 dagen mij nog zouden brengen.

Ik ga door met deze nieuwe leefstijl en blijf jullie zeker volgen als geheugensteuntje! .

Thanks voor de afgelopen periode!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Groeten van Jantina

Lieve schatten goedemorgen,

Ik ben jullie nog steeds dankbaar voor de 63 dagen break die ik was begonnen op 3 januari jl.

En ik heb nog steeds geen behoefte gehad om te gaan drinken het bevalt me nog steeds prima zo. Nogmaals bedankt en ga zo door!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Liefs van Anna

Wie had het ooit gedacht… wij hadden echt zin in die 30 dagen géén drank. We wilden vooral dat gevoel voelen waar ze het op het platform No Wine Today over hebben. Een mooiere huid, elke ochtend fit wakker worden, vaster slapen, wittere ogen, betere smaak, nog meer energie, plattere buik... een hele lijst. Eerst zien dan geloven dachten wij nog. Toch gingen we de uitdaging samen aan. En we vonden het top.

We hadden het niet verwacht maar door het programma waren die 30 dagen echt een makkie en het hele lijstje van hierboven, jajaja die kwamen één voor één uit.  En dat redelijk snel al na de start van het programma. Oké, even gezellig naar het terras skipten we. Liever deden we een extra yoga lesje of gingen we uitgebreider koken. Ook gingen we zonder schuldgevoel naar onze andere vriendinnetjes. Om het samen te doen, maakt het veel makkelijker en vooral leuker. Je moedigt elkaar toch aan om het die 30 dagen lang vol te houden. Het was allesbehalve een straf om dit te doen.

Wijn vinden we nog steeds heerlijk en we drinken het weer met enige regelmaat, maar toch minder en zeker niet meer elke dag. Zijn we bewuster geworden? Absoluut, we hebben alweer met elkaar afgesproken om binnenkort weer een 30 dagen programma van No Wine Today te gaan doen.

Big hugs from us 😘,

⭐⭐⭐⭐⭐

Carlijn en Marcia

Wij zijn dol op gezellige avondjes met vriendinnen en genieten daarbij enorm van meestal meerdere glazen wijn. Maar we hadden alledrie het gevoel dat een periode van No Wine Today echt even nodig was.

Heel fijn om met z’n 3-en te doen. Het was op deze manier eigenlijk een hele gezellige periode met extra veel energie! Echt iets wat we ieder jaar willen gaan doen en wat stof tot nadenken is over andere gezonde keuzes in je leven.

We zijn nu al aan het kijken naar een healthy weekend weg samen ergens volgend jaar. Gaat No Wine Today dat ook regelen ;-)?

⭐⭐⭐⭐⭐

Liefs, Leonie, Frenske & Myrthe

‘Je bent na de Deep Fix echt veel bewuster. Ik vind het nu makkelijk om een alcoholvrij alternatief te kiezen op momenten waar het eerst ‘zomaar’ een wijntje was’

⭐⭐⭐⭐⭐

Anne

‘Ik vond het top om te doen zo een maand niks drinken, ongelofelijk dat je zó snel al het verschil voelt…dat had ik niet verwacht’

⭐⭐⭐⭐⭐

Marrie

‘Ik heb meer energie en er komt meer uit mijn handen op een dag. Ik merk dat ik ook gezonder wil eten. Ik voel me super!’

⭐⭐⭐⭐⭐

Carolina

‘Blij met deze challenge. Na de eerste week voel ik me al fitter en slaap ik beter. Erg benieuwd hoe ik me na vier weken voel!’

⭐⭐⭐⭐⭐

Nathalie

‘Prettige tone-of-voice en ik vond het heel fris dat jullie ook ruimte maken voor wat er allemaal wel leuk en lekker is aan een bewust gekozen glas wijn'

⭐⭐⭐⭐

Peper

‘Ik heb een top ervaring gehad met No Wine Today!’

⭐⭐⭐⭐⭐

Suzanna

‘Mijn vriendinnen wilden niet met mij meedoen en dat is gelukkig ook helemaal niet nodig want door de leuke stijl voelt het alsof Judith en Merel 30 dagen lang je vriendinnen zijn die je hier doorheen slepen, heel fijn’

⭐⭐⭐⭐⭐

Lisa

'Het gaat mij heel goed af: de dagelijkse informatie is écht een motivator voor mij om door te gaan’

⭐⭐⭐⭐⭐

Alied

'Voor mij is de focus en het productiever zijn een enorm voordeel. Dank voor de mooie NoWineTodayTime'

⭐⭐⭐⭐

Carmen

'Het was een leuke ervaring en heel goed te doen. Het commitment dat je met JEZELF aangaat met dit systeem werkt echt heel goed'

⭐⭐⭐⭐

Justine

'De dagelijkse mail werkt als een uitstekende stok achter de deur voor mij'

⭐⭐⭐⭐⭐

Claudia

'Door No Wine Today te volgen, het commitment aan te gaan, hield ik het goed vol. Zonder het programma was ik zeker weten gestopt'

⭐⭐⭐⭐

Wies

'Ik ben 2 weken onderweg en ik voel me fantastisch! Het is hip, niet suf en het voelt precies goed. De toonzetting is echt uitstekend'

⭐⭐⭐⭐⭐

Esther

'Ik ben gek op alles wat met NLP en Mindset te maken heeft en ik houd van wijn dus ik vond dat ik dit een keer moest proberen en ik heb totaal geen spijt. Dit zou iedereen een paar keer per jaar moeten doen. Je leert een hoop over jezelf zonder dat je echt met wijn of alcohol bezig bent. Aanrader!'

⭐⭐⭐⭐⭐

Lulu

'Ik zag jullie steeds langskomen op social en wilde het wel een keer  proberen. En dan ga ik ervoor ook. Dus eerst deed ik 10 dagen, daarna 30 dagen en nu zit ik alweer in de 63 dagen. Bijzonder hoe je anders gaat leren denken en doen met jullie methode. Ik ben fan!"

⭐⭐⭐⭐⭐

Mandy

'Dat met die audio-hypnose sprak mij direct aan. Ik sta versteld hoe goed dat werkt. Ik ben zelfs langer doorgegaan met luisteren dan die drie weken want het werkt ook ontspannend. Ik drink nu bijna niets meer, ik heb er geen behoefte meer aan'

⭐⭐⭐⭐⭐

Pien

'Het gaat erg goed, nog een paar daagjes en daarna hou ik het ook nog wel even vol. Top jullie programma. Zet je echt even aan t denken over je drank gebruik al was dat ook al niet enorm voor deze challenge, maar toch fijn zo. Succes met alles"

⭐⭐⭐⭐⭐

Alexandra

'Lieve Schatten goedemorgen,

Ik ben jullie nog steeds dankbaar voor de 63 dagen break die ik was begonnen op 3 januari jl. En ik heb nog steeds geen behoefte gehad om te gaan drinken want het bevalt me nog steeds prima zo. Nogmaals bedankt en ga zo door."

⭐⭐⭐⭐⭐

Anna

'Dag 30 van het Total Fix Progamma werd voor mij heel emotioneel, hier gaat het om in het leven. Dat Judith & Merel dit regelmatig benoemen maakt het voor mij extra waardevol. Ik ben dankbaar dat ik dit programma heb gevolgd en wat voor fijne dingen er sindsdien zijn gebeurd. Ik sta nu echt veel positiever in het leven'

⭐⭐⭐⭐⭐

Jojan

'Dat ik me zoveel beter zou voelen door de 30 dagen challenge van No Wine Today had ik niet kunnen bedenken want ik ben geen grote drinker. Als ik drink gaat het maar om één of twee glazen en slechts een paar keer per week. Toch is de ervaring ongekend. ik ben me vooral bewust geworden dat als ik ook dat ene glas nog vaker laat staan ik me echt fijner en krachtiger voel.'

⭐⭐⭐⭐⭐

Makkie

Doe het samen, sharing is caring! 

Jij overweegt een alcoholpauze, of hebt je ingeschreven voor één van onze programma’s. Deelname aan onze programma’s en het nemen van een alcoholbreak is een ultiem cadeau aan jezelf. Wij spreken uit ervaring.

Maar wij weten ook uit ervaring dat je omgeving soms minder enthousiast is over jouw (plannen voor een) alcoholbreak. Vraag daarom jouw partner(s) in wine zich ook in te schrijven, en doe het samen!

Via onderstaande knop kun jij gemakkelijk vrienden uitnodigen via mail, maar zelf een appje sturen met de link naar onze site is waarschijnlijk nog gemakkelijker. Wie vraag jij mee te doen?

Deel jouw ervaring!

Ben jij ook enthousiast over jouw deelname aan No Wine Today?

Laat iedereen weten en zien wat een poosje alcoholvrij met No Wine Today voor jou doet via onderstaande social media en tag ons! En nog leuker: mail ons jouw persoonlijke ervaring met foto! We plaatsen hem graag op deze pagina!