Sharing is caring

Wij zijn op een missie en jij waarschijnlijk ook! 

Wij ondersteunen jou niet alleen in onze programma’s. Ook via deze pagina geven we jou een handige tool om jouw alcoholbreak makkelijker te maken.

 

Doe het samen

Jij overweegt een alcoholpauze, of je hebt je ingeschreven voor één van onze programma’s. De deelname aan één van onze programma’s en het nemen van een alcoholbreak is een groot cadeau aan jezelf. Wij spreken uit ervaring. 

Maar wij weten ook uit ervaring dat je omgeving soms minder enthousiast is over jouw (plannen voor een) alcoholbreak. Vraag daarom jouw partner(s) in wine zich ook in te schrijven, en doe het samen! Via onderstaande knop kun jij tot vijf vrienden uitnodigen ook met jou mee te doen.

Deel jouw ervaring

Ben jij, net als wij, super enthousiast over jouw deelname en onze programma’s?

Laat iedereen weten en zien wat 30 dagen alcoholvrij voor jou gedaan heeft! Deel het via social.

 

Zij gingen jou voor! Samen zijn ze de uitdaging aangegaan.

Wie had het ooit gedacht… wij hadden echt zin in die 30 dagen géén drank. We wilden vooral dat gevoel voelen waar ze het op het platform No Wine Today over hebben. Een mooiere huid, elke ochtend fit wakker worden, vaster slapen, wittere ogen, betere smaak, nog meer energie, plattere buik... een hele lijst. Eerst zien dan geloven dachten wij nog. Toch gingen we de uitdaging samen aan. En we vonden het top. 

We hadden het niet verwacht maar door het programma waren die 30 dagen echt een makkie en het hele lijstje van hierboven, jajaja die kwamen één voor één uit.  En dat redelijk snel al na de start van het programma. Oké, even gezellig naar het terras skipten we. Liever deden we een extra yoga lesje of gingen we uitgebreider koken. Ook gingen we zonder schuldgevoel naar onze andere vriendinnetjes. Om het samen te doen, maakt het veel makkelijker en vooral leuker. Je moedigt elkaar toch aan om het die 30 dagen lang vol te houden. Het was allesbehalve een straf om dit te doen.

Wijn vinden we nog steeds heerlijk en we drinken het weer met enige regelmaat, maar toch minder en zeker niet meer elke dag. Zijn we bewuster geworden? Absoluut, we hebben alweer met elkaar afgesproken om binnenkort weer een 30 dagen programma van No Wine Today te gaan doen.

Big hugs from us 😘,

Carlijn en Marcia

Wij zijn dol op gezellige avondjes met vriendinnen en genieten daarbij enorm van meestal meerdere glazen wijn. Maar we hadden alledrie het gevoel dat een periode van No Wine Today echt even nodig was. Heel fijn om met z’n 3-en te doen. Het was op deze manier eigenlijk een hele gezellige periode met extra veel energie! Echt iets wat we ieder jaar willen gaan doen en wat stof tot nadenken is over andere gezonde keuzes in je leven. We zijn nu al aan het kijken naar een healthy weekend weg samen ergens volgend jaar. Gaat No Wine Today dat ook regelen ;-)?

Liefs, Leonie, Frenske & Myrthe