Hoe werkt de Methode van No Wine Today PRECIES?

Wij houden van een happy & healthy life. Bewust met je drankje om leren gaan, blijkt hét startpunt voor een nieuwe superfitte leefstijl. De leefstijl van succesvolle, ambitieuze mensen. Daarom helpen wij jou in 3 stappen anders omgaan met je drankje. Dit gebeurt op een leuke manier met blijvend resultaat. Of je regelmatig of slechts af en toe drinkt, dat maakt niets uit. Met onze methode krijg je zelf totale controle en word je écht de beste versie van jezelf.

Speciaal ontwikkelde programma’s

 

Om tot je beste zelf te komen moet je eerst besluiten dat je dat écht wilt bereiken. En dat je klaar bent voor én zin hebt in die happy & healthy llfestyle die wij beloven.

Vervolgens volg je één van de door ons ontwikkelde, effectieve programma’s op basis van principes uit de psychologie en neurowetenschap in combinatie met onze up-to-date kennis en rijke ervaring. 

Tijdens het gekozen programma zet je jouw drinkgedrag tijdelijk op pauze. Dat is alles wat je hoeft te doen. Dit resulteert in verandering van jouw denkwijze en uiteindelijk jouw gedrag. Klinkt dit als iets waar jij mee aan de slag wilt? Lees dan snel verder...

Onze methode realiseert bewustwording, verandering van mindset én gedrag. En dit bereik je alléén door een tijdelijke break te ervaren waarbij bewuste en onderbewuste processen op de correcte manier worden aangesproken zoals in onze methode. Wij noemen dit ook wel mindful drinking.

Onze methode is bovendien laagdrempelig én volledig anoniem (mocht je dat belangrijk vinden). Dit betekent dat je zelf kunt starten op een door jou gekozen maandag zónder dat je je hoeft aan te sluiten bij een community. Wel zo prettig want je doet dit voor jezelf en voor niemand anders.

Mocht je het met één of meer vriendinnen tegelijk willen doen is dat vooral fijn en gezellig, sharing is caring tenslotte maar het is geen voorwaarde. Onze programma's zorgen direct vanaf dag 1 voor positive vibes. En hoe jij er hierna mee om wilt gaan, is aan jou. En alleen aan jou. Maar dát je er anders mee omgaat is een feit en de start van de fitte, happy & healthy new you!

 

Drie stappen naar mindful drinking

Wil je zelfs nóg een stapje verder?
Ga dan voor ons premium programma The Total Fix van 63 dagen.

 

Stap 1: Bewustwording- The Quick Fix
Het 10 dagen programma inclusief gratis e-book (t.w.v. 19,95 euro)

In deze eerste stap gaat het puur om bewustwording. Ben jij je bewust van jouw eigen gedrag? Zo nee, begin dan eens met deze eerste stap. Een kleine moeite want 'maar' 10 dagen. Je krijgt direct inzicht én proeft al een beetje aan de voordelen die een bewuste houding rondom jouw drankje jou kan opleveren.

 • Wat drink je, waarom drink je, wanneer drink je en met wie? 
 • Anders met alcohol omgaan begint bij jezelf. Eerlijk inzicht in jezelf is de basis voor een nieuwe mindset en straks ander, bewuster gedrag.
 • Met dit e-book en 10 dagen programma krijg je dit inzicht. 
 • Je ontvangt bij inschrijving direct ons e-book. Dit staat boordevol tips om gezond(er) met jezelf aan de slag te gaan. 
 • Naast het e-book ontvang je het 10 dagen programma in de vorm van dagelijkse content per mail. Hierin vind je leuke opdrachten, concrete tips en speciale tools die bijdragen aan jouw bewustwording.
 • Ook als je 'maar' 10 dagen niet drinkt, ervaar je direct al wat van de vele voordelen van een bewuste keuze 
 • Onze programma’s beginnen altijd op een maandag zodat je fris na het weekend aan de slag kunt. 
 • Na deze 10 dagen heb jij de juiste inzichten en motivatie om door te gaan met stap 2 of 3 van onze bewezen methode. 

Stap 2: Verandering van je mindset – The Mindset Fix
Het 30 dagen programma

Ben je al bewust van je alcoholgebruik en heb je bedacht dat je hiermee aan de slag wilt? In deze stap gaat het erom een verandering in jouw denkwijze te laten plaatsvinden. 

 • Het 30 dagen programma is de juiste manier als je dit wilt gaan aanpakken. 
 • Het werkelijk volhouden van de 30 dagen is een belangrijke vereiste voor succes. Alleen dan zal je merken dat je je mindset blijvend kunt veranderen. 
 • Met The Mindset Fix leer je wat goed voelt voor jou en alléén voor jou. 
 • Al onze programma’s beginnen altijd op een maandag naar eigen keuze zodat je fris van start gaat. Je ontvangt dagelijkse mail, tips, tricks, recepten, persoonlijke succestools en het No Wine Today-journal. 
 • Deze tools leren je een nieuwe, persoonlijke denkwijze over je drankje creëren.
 • Daarnaast geef je jezelf met deze break veel voordelen zoals een fit en sterk lijf, meer energie, meer tijd voor jezelf en een écht goede nachtrust. 
 • Na deze 30 dagen heb jij een door jezelf gewenste, nieuwe mindset rondom jouw drankje ontwikkeld. 

Stap 3: Nieuw gedrag versterken – The Deep Fix
Het 30 dagen plus programma inclusief audio (hypnose)

Weet jij dat je ondanks je inspanningen een extra steuntje in de rug kunt gebruiken? Wil je gewoon zeker weten dat je nieuwe gedrag helemaal beklijft, ook op niveau van jouw onderbewustzijn? Dit bereik je met ons 30 dagen The Deep Fix. 

 • Dit is, net als The Mindset Fix, een 30 dagen programma maar dan met EXTRA support. De EXTRA support is een unieke No Wine Today audio van bijna 30 minuten. 
 • In dit programma zal je 21 opeenvolgende dagen naar deze audio luisteren. De audio is eveneens op basis van NLP en RTT-technieken door ons ontwikkeld.
 • Je volgt het 30 dagen programma met alle dagelijkse tips, tricks, tools en het No Wine Today journal. 
 • En vanaf dag 8 luister je élke dag naar deze unieke No Wine Today audio. Dit werkt, naast het feit dat het ontspannend en meditatief is, zeer diep op je onderbewustzijn. 
 • Ook hier is het belangrijk dat je het 30 dagen lang volhoudt voor maximaal succes. 
 • Je hebt daarna een nieuwe mindset met blijvend ander gedrag ontwikkeld. 
 • Wil jij voortaan controle hebben over hoe jij over alcohol denkt en hoe je ermee omgaat? Dan is dit het programma dat jij nodig hebt.