Hoe werkt No Wine Today?

Wij houden van een happy & healthy life. Bewust met je drankje om leren gaan, blijkt hét startpunt voor een nieuwe superfitte leefstijl. Daarom helpen wij jou in 3 stappen anders omgaan met je drankje. Dit gebeurt op een leuke manier met blijvend resultaat. Of je regelmatig of slechts af en toe drinkt, dat maakt niets uit. Met onze methode krijg je zelf totale controle en word je écht de beste versie van jezelf.

Speciaal ontwikkelde programma’s

 

Om tot je beste zelf te komen moet je eerst besluiten dat je dit écht wilt bereiken. En dat je klaar bent voor én zin hebt in die happy & healthy llfestyle die wij beloven.

Vervolgens volg je één van de speciaal door ons ontwikkelde, effectieve programma’s op basis van principes uit de psychologie en neurowetenschap in combinatie met onze up-to-date kennis en rijke ervaring. 

Tijdens het gekozen programma zet je jouw drinkgedrag tijdelijk op pauze. Dat is alles wat je hoeft te doen. Dit resulteert in verandering van jouw denkwijze en uiteindelijk jouw gedrag. Klinkt dit als iets waar jij mee aan de slag wilt? Lees dan snel verder over de No Wine Today methode.

Onze methode realiseert bewustwording, verandering van mindset en gedrag. En dit bereik je alléén door een tijdelijke break te ervaren waarbij bewuste en onderbewuste processen op de correcte manier worden aangesproken zoals in onze bewezen methode. Wij noemen dit ook wel mindful drinking.

De No Wine Today methode is bovendien laagdrempelig én volledig anoniem mocht je dat belangrijk vinden. Dit betekent dat je zelf kunt starten op een door jou gekozen maandag zónder dat je je hoeft aan te sluiten bij een groep of community. Wel zo prettig.

En als je het met één of meer vriendinnen tegelijk wilt doen is dat vooral fijn en gezellig, sharing is caring tenslotte. Onze programma's zorgen direct vanaf dag 1 voor positive vibes. En hoe jij er hierna mee om wilt gaan, is aan jou. En alleen aan jou. Maar dát je er anders mee omgaat is een feit en de start van de fitte, happy & healthy new you!

 

Drie stappen naar mindful drinking

Wil je zelfs een stapje verder?
Ga dan voor ons premium programma The Total Fix.

 

Stap 1: Bewustwording- The Quick Fix
Het 10 dagen programma inclusief gratis e-book (t.w.v. 5,95 euro)

In deze eerste stap gaat het om bewustwording. Ben jij je bewust van jouw eigen gedrag? Zo nee, begin dan eens met deze stap. Een kleine moeite want 'maar' 10 dagen, je krijgt direct inzicht én proeft al een beetje aan de voordelen.

 • Wat drink je, waarom drink je, wanneer drink je en met wie? 
 • Anders met alcohol omgaan begint bij jezelf. Eerlijk inzicht in jezelf is de basis voor een nieuwe mindset en straks ander, bewuster gedrag.
 • Met dit e-book en 10 dagen programma krijg je dit inzicht. 
 • Je ontvangt bij inschrijving direct ons e-book. Dit staat boordevol tips om gezond(er) met jezelf aan de slag te gaan. 
 • Naast het e-book ontvang je het 10 dagen programma in de vorm van dagelijkse mail. Hierin vind je leuke opdrachten, concrete tips en speciale tools die bijdragen aan jouw bewustwording.
 • Ook als je 'maar' 10 dagen niet drinkt, ervaar je direct al wat van de vele voordelen van een bewuste keuze 
 • Onze programma’s beginnen altijd op een maandag zodat je fris aan de slag kunt. 
 • Na deze 10 dagen heb jij de juiste inzichten en motivatie om door te gaan met stap 2 of 3 van de bewezen No Wine Today methode. 

Stap 2: Verandering van je mindset – The Mindset Fix
Het 30 dagen programma

Ben je al bewust van je alcoholgebruik en heb je bedacht dat je hiermee aan de slag wilt? In deze stap gaat het erom een verandering in jouw denkwijze te laten plaatsvinden. 

 • Het 30 dagen programma is de juiste manier als je dit wilt gaan aanpakken. 
 • Het werkelijk volhouden van de 30 dagen is een belangrijke vereiste voor succes. Alleen dan zal je merken dat je je mindset blijvend kunt veranderen. 
 • Met The Mindset Fix leer je wat goed voelt voor jou en alléén voor jou. 
 • Al onze programma’s beginnen altijd op een maandag naar eigen keuze zodat je fris van start gaat. Je ontvangt dagelijkse mail, tips, tricks, recepten, persoonlijke succestools en het No Wine Today-notebook. 
 • Deze tools leren je een nieuwe, persoonlijke denkwijze over je drankje creëren.
 • Daarnaast geef je jezelf met deze break veel voordelen zoals een fit en sterk lijf, meer energie, meer tijd voor jezelf en een echt goede nachtrust. 
 • Na deze 30 dagen heb jij een door jezelf gewenste, nieuwe mindset rondom jouw drankje ontwikkeld. 

Stap 3: Nieuw gedrag versterken – The Deep Fix
Het 30 dagen plus programma inclusief audio

Weet jij dat je ondanks je inspanningen toch een extra steuntje in de rug kunt gebruiken? Wil je gewoon zeker weten dat je nieuwe gedrag helemaal beklijft, ook in je onderbewustzijn? Dit bereik je met ons 30 dagen plus programma. 

 • Dit is, net als The Mindset Fix, een 30 dagen programma maar dan met EXTRA support. De EXTRA support is een unieke No Wine Today audio van 25 minuten. 
 • In dit programma zal je 21 opeenvolgende dagen naar deze audio luisteren. De audio is eveneens op basis van NLP-technieken gemaakt in samenwerking met een erkend therapeut. 
 • Je volgt het 30 dagen programma met alle dagelijkse tips, tricks, tools en het No Wine Today notebook. 
 • En vanaf dag 8 luister je élke dag naar deze unieke No Wine Today audio. Dit werkt, naast het feit dat het ontspannend en meditatief is, zeer diep op je onderbewustzijn. 
 • Ook hier is het belangrijk dat je het 30 dagen lang volhoudt voor succes. 
 • Je hebt daarna een nieuwe mindset met blijvend ander gedrag ontwikkeld. 
 • Wil jij voortaan controle hebben over hoe jij over alcohol denkt en hoe je ermee omgaat? Dan is dit het programma dat jij nodig hebt.