"Tell a friend"

Volg jij een van onze programma's? Laat het een ander weten. Zo kunnen mensen rekening houden met jou als je op bezoek komt. Of besluiten om samen met jou een programma te volgen! Easy does it!

 

Meedoen met No Wine Today is een persoonlijke keuze. Meestal gedreven door persoonlijke motieven: jij wil graag meer controle over je drinkgedrag, afvallen, meer energie of beter slapen. Als je zelf geen motivatie hebt, hou je het zeker niet vol. Nog geen zeven dagen.
Maar ken jij iemand die ook gemotiveerd is? Of wil je iemand uitdagen? Dan is samen no wine todayen wel erg leuk! En handig, want je houdt elkaar niet alleen scherp maar de alcoholvrije momenten worden samen een stuk gemakkelijker.

Maak van jouw partner in wine jouw partner in crime! Maar ook als je het alleen doet kan het wel handig zijn om jouw omgeving te laten weten dat jij aan het nowinetodayen bent. Als je naar een feestje of borrel gaat bijvoorbeeld. Stuur een mail naar je gastheer of –vrouw en zorg dat zij zijn voorbereid op jouw komst.

No wine for me today

Ben je lekker bezig en heb je een gezellige avond of feestje voor de boeg? En verwacht jij dat daar vooral veel alcohol geschonken wordt? Zorg dan dat de gastheer of –vrouw vast voorbereid is op jouw komst. Informeer je omgeving dat jij aan het nowinetodayen bent en breng je avond door met meer dan een glas kraanwater.

Partner in wine crime

Ben jij van plan een van onze programma’s te volgen? Of ben jij al een enthousiaste no wine todayer? Eén drankje bestellen is not done, leerden we vroeger. En ook niet erg gezellig. En we hebben het vast bijna allemaal weleens gedaan. In je eentje niet drinken daarentegen is helemaal oké. En toch zal je merken dat je vragen krijgt. Of moeilijke momenten, in je eentje maar vooral ook als je in gezelschap bent. Want op alcoholrijke avonden is niet drinken ineens soms een beetje vreemd. Nodig daarom iemand uit om samen een van onze programma’s te volgen. Doe samen mee en hou elkaar gemotiveerd!