Hoe de No Wine Today audio precies werkt

door

Deze vraag krijgen wij geregeld. Als je de audio los hebt besteld, krijg je hem meteen als download in je mailbox met de daarbij behorende instructies. Die je dan gemakkelijk kunt opvolgen. Bij The Deep Fix ontvang je de link en instructies in dag 8.  En bij de Mindset Fix bieden wij je de kans om de audio alsnog extra aan te schaffen in dag 7 en dag 8. Maar daarvoor zit natuurlijk de vraag: hoe werkt die No Wine Today audio precies? En wat doet het voor je? Het antwoord zetten wij hieronder voor je uiteen.

De No Wine Today audio is een hypnose. Ja, je leest het goed. Het hoge woord is eruit. Een hypnose! Dat klinkt spannend he? Gelukkig wordt het steeds meer mainstream maar om die reden noemen wij het voorlopig nog even de NWT audio. En nu je dit weet, wil je vast ook weten hoe het werkt? Want wat spannend klinkt, trekt nu eenmaal aan. Tenminste, zo werkt het bij ons én onze deelnemers.

 

Praktische info

Als je je nieuwe gedrag wilt versterken en laten inwerken tot diep op je onderbewustzijn, is het handig te weten dat je onze audio los bij het 30 dagen programma The Mindset Fix kunt aanschaffen (in dag 7 en dag 8 zit bijvoorbeeld een linkje, maar ook op andere momenten kan je hem bestellen door gewoon naar onze shop te gaan. Je kunt hem zelfs ook pas ná de 30 dagen Mindset Fix kopen als extra ondersteuning als je voelt dat je daar nog behoefte aan hebt). Je bent dus voordeliger uit als je meteen het Deep Fix programma bestelt. Dit is hetzelfde programma alleen hier is de audio volledig geïntegreerd.

Het is dus een keuze of je het 30 dagen programma mét of zónder audio kiest. En deze keuze wordt makkelijker naarmate je meer afweet van de werking van hypnose en dat doe je door rustig verder te lezen.

 

Intro in hypnose

Nu is het tijd om je specifieke achtergrondinformatie te geven. Ikzelf (Merel) had altijd een ongemakkelijk gevoel bij hypnose. Dat kwam omdat ik er weinig van af wist. Ik vond het spannend maar daardoor trok het me ook aan. Inmiddels gebruik ik het in mijn dagelijks leven en kon een dergelijke tool, die fantastische resultaten biedt, niet uitblijven in onze eigen No Wine Today methode. Spannend is het al lang niet meer voor mij. Het is vooral knetter effectief.

Dat ik het in mijn eigen leven heb geïntegreerd komt omdat ik gecertificeerd NLP Practitioner en zelfs Master ben. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren: ofwel met bewuste communicatie kan je je eigen onderbewuste processen sturen. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, google dan vooral even of misschien ken je Tony Robbins, de Amerikaanse en meest bekende guru op dit vlak. Wij gebruiken NLP ook in onze programma's zodat je niet alleen maar leuk maar écht effectief met jezelf bezig bent.

Hypnose is dan ook een onderdeel van NLP. Ik mag dit bij andere mensen uitvoeren maar ik doe vooral ook aan zelfhypnose. Als je al een beetje met je eigen denkwijze (mindset) aan de slag bent, dan weet je hier vast al het een en ander vanaf. Zoals visualiseren, manifesteren, affirmeren en instrueren. Dat laatste is eigenlijk waar het bij hypnose - dus ook bij de No Wine Today audio - om gaat. Instrueren.

 

Instructies

Het komt erop neer dat je met specifieke taal je eigen ego kunt omzeilen. Je ego is je bewustzijn. En dat ego kan jou nog wel eens willen tegenwerken als je nieuwe doelen wilt gaan halen. Zeker op het gebied van bewustwording rondom jouw drankje. Want er zitten ook legio voordelen aan wel iets drinken, toch?

Daarom gaan we werken op diepere lagen van jouw bewustzijn, je onderbewustzijn. We instrueren jouw onderbewustzijn met jouw nieuwe doelen. Jouw bewustzijn is jouw goalsetter en jouw onderbewustzijn is jouw goalgetter. En dus nog véél effectiever.

Voor No Wine Today werken wij heel zorgvuldig. Zo hebben wij voor deze audio de Nederlandse Marisa Peer ingeschakeld, dit is therapeut Sandra de Gelder. De uit de UK-afkomstige Marisa Peer is grondlegger van Rapid Transformational Therapy (RTT) en doet niet anders dan veranderingen aanbrengen middels een specifieke (heel snelle) vorm van hypnose. Via deze methode hebben wij deze audio ontwikkeld. Het is dus allesbehalve zomaar een audio of meditatie.

 

Super snelle transformatie audio

De audio is daarom een combinatie van NLP, psychologie, hypnose en psychotherapie. Waardoor je een probleem of vraagstuk heel erg snel kunt oplossen. Wat het leuke is aan onze hypnose audio is dat je werkelijk niets maar dan ook niets hoeft te doen. Ja, een koptelefoon op zetten en een rustig plekje zoeken. En luisteren. En dat hoeft niet eens actief. Zelfs in slaap vallen is niet erg. De instructie komt toch binnen. Het is eigenlijk een heerlijke meditatie die je dagelijks doet. Een half uurtje voor jezelf. Me-time.

  • én volstrekt veilig omdat wij deze audio zelf in samenwerking met een erkende methode en therapeut hebben ontwikkeld
  • én zeer werkzaam op je eigen doelen op No Wine Today vlak

Wat belangrijk is aan deze audio (dat heb je ook kunnen lezen als je bent begonnen met stap 1 van onze No Wine Today-methode: het 10 dagen programma), is dat het alléén helpt als je het iedere dag luistert, drie weken lang, vanaf het moment dat wij dat aangeven in het programma. En langer mag natuurlijk ook als je dat fijn vindt.

 

No Wine Today is all about a better you

Dus als je zeker wilt zijn dat de boodschap uit ons programma ook tot diep op je onderbewustzijn doordringt, en dat je prijstechnisch het meest voordelig uitkomt? Kies dan meteen voor The Deep Fix. Jij krijgt dan een mega versterkte mindset over hoe jij voortaan met je drankje om wilt gaan. 

En die nieuwe regels? Die regels bepaal jij. Altijd. Wij zijn alléén het hulpmiddel.  Met de juiste No Wine Today methode gebaseerd op NLP principes, cheerleading en tools die zorgen dat jij jouw eigen doelen gaat halen. En nu weet je meteen ook waar de namen van onze programma’s vandaan komen.

Oja, en voor ons nieuwste programma, The Total Fix, hebben we wederom een mooie audio (hypnose) gemaakt, voor een positieve mindset. Ontwikkeld en ingesproken door Merel. Deze meditatieve audio van bijna 30 mintuten krijg je cadeau in dit 63 dagen durende programma waar je toewerkt naar een totaal bewuste en heel fijne leefstijl op gebied van eten, drinken, ontspannen en bewegen. Ook wel weer met als vertrekpunt dat je de alcohol even laat staan. 63 dagen om precies te zijn.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat experts over onze programma’s en methode zeggen? Lees dan hier verder.