Hoe de No Wine Today audio precies werkt

door

Deze vraag krijgen wij geregeld. Als je de audio los hebt besteld krijg je hem meteen als download in je mailbox met de daarbij behorende instructie. Die je dan gemakkelijk en direct kunt opvolgen. Bij The Deep Fix ontvang je de link en instructie in dag 8.  Bij The Mindset Fix bieden wij je gedurende het programma de kans om de audio alsnog extra aan te schaffen in dag 7 en dag 8. Maar daarvoor zit natuurlijk de vraag: hoe werkt die No Wine Today audio precies? Wat doet het voor je? Het antwoord zetten wij hieronder voor je uiteen.

De No Wine Today audio is een hypnose. Ja, je leest het goed. Het hoge woord is eruit. Een hypnose! Dat klinkt spannend. Gelukkig wordt het steeds meer mainstream maar om die reden noemen wij het meestal de Minder Drinken audio op onze site en in onze communicatie aan jou. Of Mind Booster. Dat is de categorie-naam die wij voor al onze diep transformerende audio's hebben bedacht. En nu je dit weet, wil je vast ook weten hoe het precies werkt? Want wat spannend klinkt, trekt nu eenmaal aan. Tenminste, zo werkt het bij de meeste deelnemers.

Praktische info

Als je je nieuwe gedrag wilt versterken en laten inwerken tot diep op je onderbewustzijn, is het handig te weten dat je onze audio los bij het 30 dagen programma The Mindset Fix kunt aanschaffen (in dag 7 en dag 8), maar ook op andere momenten kan je hem bestellen door gewoon naar onze shop te gaan. Je vindt hem tussen onze Mind Boosters en natuurlijk bij het programma aanbod van No Wine Today. Je kunt hem ook ná The Mindset Fix kopen als extra ondersteuning als je voelt dat je daar behoefte aan hebt. Je bent alleen voordeliger uit als je meteen het Deep Fix programma bestelt. Dit is hetzelfde programma als The Mindset Fix, met het verschil dat hier de audio volledig is geïntegreerd.

Het is dus een keuze of je het 30 dagen programma mét of zónder audio kiest. En deze keuze wordt makkelijker als je meer afweet van de werking van hypnose en dat doe je door rustig verder te lezen.

 

Intro in hypnose

Nu is het tijd om je specifieke achtergrondinformatie te geven. Ikzelf (Merel) had altijd een ongemakkelijk gevoel bij hypnose. Dat kwam omdat ik er weinig van af wist en vaag aan Rasti Rostelli moest denken. Een beroemd hypnotiseur en entertainer die in de jaren negentig in opspraak is gekomen. Ik vond het daardoor spannend maar de werking trok me enorm aan. Inmiddels gebruik ik het in mijn dagelijks leven en kon een dergelijke tool, die fantastische resultaten biedt, niet uitblijven in onze eigen No Wine Today methode. Spannend is het al lang niet meer voor mij. Het is vooral KNETTER effectief.

Dat ik het in mijn eigen leven heb geïntegreerd komt omdat ik gecertificeerd NLP Practitioner en zelfs Master ben. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren: ofwel met bewuste communicatie je eigen onderbewuste processen aansturen. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, google dan hierna even of misschien ken je Tony Robbins, de Amerikaanse en meest bekende guru op dit vlak. Wij gebruiken NLP in onze programma's zodat je niet alleen maar leuk maar écht effectief met jezelf bezig bent.

Hypnose is dan ook een onderdeel van NLP. Inmiddels heb ik me hier verder in verdiept en en ik mag dit bij andere mensen uitvoeren maar ik doe vooral ook aan zelfhypnose. Als je al een beetje met je eigen denkwijze (mindset) aan de slag bent, dan weet je hier vast al het een en ander vanaf. Zoals visualiseren, manifesteren, affirmeren en instrueren. Dat laatste is eigenlijk waar het bij zelfhypnose - dus ook bij de No Wine Today audio - om gaat. Instrueren.

 

Instructies

Het komt erop neer dat je met specifieke taal je eigen ego kunt omzeilen. Je ego is je bewustzijn. En dat ego kan jou nog wel eens willen tegenwerken als je nieuwe doelen wilt gaan halen. Zeker op het gebied van bewustwording rondom jouw drankje. Want er zitten ook legio voordelen aan wél iets drinken, nietwaar?

Daarom gaan we werken op diepere lagen van jouw bewustzijn, je onderbewustzijn. We instrueren jouw onderbewustzijn met nieuwe doelen. Jouw bewustzijn is jouw goalsetter en jouw onderbewustzijn is jouw goalgetter. En dus nog véél effectiever.

Voor No Wine Today werken wij heel zorgvuldig. Zo hebben wij deze audio gemaakt volgens principes van Marisa Peer, bij wie ik de opleiding heb gevolgd. De uit de UK-afkomstige Marisa is grondlegger van Rapid Transformational Therapy (RTT) en doet niet anders dan veranderingen aanbrengen middels een specifieke (snelle) vorm van hypnose. Deze vorm van transformeren aangevuld met mijn kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij deze audio (en alle andere Mind Boosters in onze shop) veilig voor jou kunnen ontwikkelen en aanbieden. Het is dus allesbehalve 'zomaar' een audio of meditatie.

 

Super snelle transformatie audio

De audio is een combinatie van NLP, psychologie, hypnose en psychotherapie. Waardoor je een probleem of vraagstuk snel kunt oplossen. Wat het leuke is aan onze audio, is dat je werkelijk niets maar dan ook niets hoeft te doen. Ja, een koptelefoon op zetten en een rustig plekje zoeken. En luisteren. En dat hoeft niet eens actief. Zelfs in slaap vallen is niet erg. De instructie komt toch binnen. Het is eigenlijk een heerlijke meditatie die je dagelijks doet. Een half uurtje voor jezelf. Me-time.

  • én volstrekt veilig omdat wij deze diep transformerende audio zelf hebben ontwikkeld en wij daartoe gecertificeerd zijn
  • én zeer werkzaam op jouw doel

Wat belangrijk is aan deze audio, is dat het alléén helpt als je het iedere dag luistert, 21 dagen lang. Vanaf het moment dat wij dat aangeven. Langer mag ook als je dat fijn vindt, maar doe je het korter dan bereik je niet het maximale resultaat.

 

No Wine Today is all about a better you

Dus als je zeker wilt zijn dat de boodschap uit ons programma (minder drinken) ook tot diep op je onderbewustzijn doordringt, én dat je prijstechnisch het meest voordelig uitkomt? Kies dan meteen voor The Deep Fix. Jij krijgt dan een mega versterkte mindset over hoe jij voortaan met je drankje om wilt gaan. Bewuster.

En die nieuwe regels? Die regels bepaal jij. Altijd. Wij zijn alléén het hulpmiddel. Met de juiste methode gebaseerd op effectieve principes, cheerleading en unieke tools die zorgen dat jij jouw doelen gaat halen. En nu weet je meteen ook waar de namen van onze programma’s en producten vandaan komen. Uit de neurowetenschap!

Oja, en voor ons premium programma,The Total Fix, hebben we een aanvullende transformerende audio (Mind Booster) gemaakt, voor een positieve mindset. Eveneens ontwikkeld en ingesproken door mij.

Of jij hierna nog af en toe alcohol wilt drinken of helemaal nooit meer, dat bepaal je daarna zelf. Ik ben zelf geen geheelonthouder maar drink nog heel weinig, omdat ik weet precies hoeveel mij dat oplevert. En dat ervaar jij straks ook!

Wil je na ons programma zelfs nooit meer drinken, dat hoeft van ons niet maar mag natuurlijk wel, dat is dan jouw beslissing. En daar bieden we ook een aanvullende Mind Booster voor: Going Sober For Life.

Ben je nieuwsgierig naar wat experts over onze programma’s en methode zeggen? Lees dan hier verder.