Hoe de No Wine Today audio precies werkt

 

Deze vraag krijgen wij geregeld. Als je de audio los hebt besteld, krijg je hem direct als download in je mailbox met de daarbij behorende instructies. Die je dan gemakkelijk kunt opvolgen. Bij The Deep Fix ontvang je de link en instructies in dag 8.  En bij de Mindset Fix bieden wij je de kans om de audio als extra aan te schaffen in dag 7 en dag 8. Maar daarvoor zit natuurlijk de vraag: hoe werkt die No Wine Today audio precies? Wat doet het voor je? Het antwoord zetten wij hieronder voor je uiteen.

De No Wine Today audio is een hypnose. Ja, je leest het goed. Het hoge woord is eruit. Een hypnose! Dat klinkt spannend he? Gelukkig wordt het steeds meer mainstream maar om die reden noemen wij het voorlopig nog even de NWT audio. En nu je dit weet, wil je vast ook weten hoe het werkt? Want wat spannend klinkt, trekt nu eenmaal aan. Tenminste, zo werkt het bij ons én onze deelnemers.

 

Praktische info

Als je je nieuwe gedrag wilt versterken en laten inwerken tot diep op je onderbewustzijn, is het handig te weten dat je de audio los bij het 30 dagen programma The Mindset Fix kunt kopen (in dag 7 en dag 8 zit bijvoorbeeld een link, maar ook op andere momenten kan je hem aanschaffen door gewoon naar onze shop te gaan. Je kunt hem zelfs ook pas ná de 30 dagen Mindset Fix kopen als extra ondersteuning als je daar behoefte aan hebt). Je bent alleen voordeliger uit als je meteen de The Deep Fix koopt.  Dit is hetzelfde programma maar hier is de audio volledig geïntegreerd.

Het is dus een keuze of je het 30 dagen programma mét of zónder audio kiest. En deze keuze wordt makkelijker naarmate je meer afweet van de werking van hypnose en dat doe je door rustig verder te lezen.

 

Intro in hypnose

Nu je dit weet, is het handig om je specifieke achtergrondinformatie te geven. Ikzelf (Merel) had altijd een ongemakkelijk gevoel bij hypnose. Dat kwam omdat ik er weinig van af wist. Ik vond het spannend en spiritueel maar daardoor trok het me ook aan. Inmiddels gebruik ik het in mijn dagelijks leven en kon een dergelijke tool, die fantastische resultaten biedt, niet uitblijven in onze eigen methode. Spannend of spiritueel is het al lang niet meer voor mij. Het is vooral knetter effectief.

Dat ik het in mijn eigen leven heb geïntegreerd komt omdat ik inmiddels gecertificeerd NLP Practitioner ben en zelfs Master in opleiding. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren: ofwel met bewuste communicatie kan je je eigen onderbewuste processen sturen. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, google dan vooral even of misschien ken je Tony Robbins, de Amerikaanse en meest bekende guru op dit vlak.

Hypnose is een onderdeel van NLP. Ik mag dit bij andere mensen uitvoeren maar ik doe vooral ook aan zelfhypnose. Als je al een beetje met je eigen denkwijze (mindset) aan de slag bent, dan weet je hier vast al het een en ander vanaf. Zoals visualiseren, manifesteren, affirmeren en instrueren. Dat laatste is eigenlijk waar het bij hypnose - dus ook bij de No Wine Today audio - om gaat. Instrueren.

 

Instructies

Het komt erop neer dat je met specifieke taal je eigen ego kunt omzeilen. Je ego is je bewustzijn in dit geval. En dat ego kan jou nog wel eens willen tegenwerken als je nieuwe doelen wilt gaan halen. Zeker op het gebied van bewustwording rondom jouw drankje. Want er zitten ook legio voordelen aan wel iets drinken, toch?

Daarom gaan we werken op diepere lagen van jouw bewustzijn, je onderbewustzijn. We instrueren jouw onderbewustzijn met jouw nieuwe doelen. Jouw bewustzijn is jouw goalsetter en jouw onderbewustzijn is jouw goalgetter. En dus nog veel effectiever.

Voor No Wine Today werken wij samen met de Nederlandse Marissa Peer: Sandra de Gelder. De uit de UK-afkomstige Marissa Peer is namelijk grondlegger van Rapid Transformational Therapy (RTT). En samen met Sandra hebben wij deze audio opgesteld en Sandra heeft hem ingesproken. Dit gebeurt op een bepaalde manier die je alleen mag toepassen als je erkend RTT-therapeut bent, wat Sandra is. Zij is opgeleid door Marissa Peer. Het is dus allesbehalve zomaar een audio.

 

Rapid Transformation Therapy

RTT gaat in principe nóg een stapje verder omdat dit de combinatie is van NLP, psychologie, hypnose en psychotherapie. Waardoor je een probleem of vraagstuk snel kunt oplossen. Wat het leuke is aan de hypnose audio is dat je werkelijk niets maar dan ook niets hoeft te doen. Ja, een hoofdtelefoon op zetten. En een rustig plekje zoeken. En luisteren. En dat hoeft niet eens actief. Zelfs in slaap vallen is niet erg. De instructie komt toch binnen. Het is eigenlijk een heerlijke meditatie die je dagelijks doet. Een half uurtje voor jezelf. Me-time.

  • én volstrekt veilig omdat wij deze audio samen met een erkend therapeut hebben ontwikkeld
  • én zeer werkzaam op je eigen doelen op No Wine Today vlak

Wat belangrijk is aan deze audio (dat heb je ook kunnen lezen als je bent begonnen met stap 1 van onze No Wine Today-methode: het 10 dagen programma), is dat het alléén helpt als je het iedere dag luistert, drie weken lang, vanaf het moment dat wij dat aangeven in het programma. En langer mag ook als je dat fijn vindt.

 

No Wine Today is all about a better you

Dus als je zeker wilt zijn dat de boodschap uit ons programma ook tot diep op je onderbewustzijn doordringt, en dat je prijstechnisch het meest voordelig uitkomt? Kies dan meteen voor The Deep Fix. Jij krijgt dan een mega versterkte mindset over hoe jij er voortaan mee om wilt gaan.

En die nieuwe regels? Die regels bepaal jij. Altijd. Wij zijn alléén het hulpmiddel.  Met de juiste No Wine Today methode, cheerleading en tools die zorgen dat jij jouw eigen doelen gaat halen. En nu weet je meteen ook waar de namen van onze programma’s vandaan komen.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat experts over onze programma’s en methode zeggen? Lees dan hier verder.