Vijf redenen waarom een alcoholpauze met No Wine Today een goed idee is

door

 

De feestmaand is in volle gang, en voordat je het weet staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Minder drinken of een alcoholpauze staan standaard in de top 10 van goede voornemens. Als je dan toch voor een alcoholpauze gaat, is de Dry January challenge van No Wine Today een slimme keuze. In dit artikel leggen wij je uit waarom ook jij die alcoholpauze met No Wine Today zou moeten overwegen.

 

1. Slechts 17% van de mensen houdt goede voornemens vol

Wat? Ja, echt waar. Van alle mensen die goede voornemens maken, houdt een magere 20% dit ook echt vol. Zonde, zeggen wij. Toch is het ook best begrijpelijk, aangezien veel mensen ofwel onrealistische doelen stellen ofwel geen stok achter de deur hebben en dus snel hun motivatie verliezen. Ook tijdens hun alcoholpauze.

No Wine Today to the rescue. Door onze dagelijkse motiverende mails, succestools en tips blijf jij zeker gemotiveerd en is de kans dat je jouw alcoholpauze volhoudt ontzettend groot.

 

2. Je creëert goede gewoontes in plaats van goede voornemens

Zeker, het begint allemaal bij een voornemen. Maar wat is die alcoholpauze nu helemaal waard als jij je straks op 1 februari weer een stuk in de kraag drinkt? Niet zoveel dus. Door de opbouw en inhoud van onze programma’s houd jij niet alleen die alcoholpauze vol maar breek jij ook met jouw gewoontegedrag en creëer jij nieuwe, bewuste en gezondere gewoontes.

 

3. Een alcoholpauze is goed voor de lijn

Afvallen is toch wel nog steeds goed voornemen numero uno. Laat een alcoholpauze nou ook nog goed zijn voor de lijn! Je krijgt minder calorieën binnen (zeker als je onze tips en aanbevelingen opvolgt, wij kijken naar gezonde alternatieven tijdens jouw alcoholpauze) én je lever zorgt voor een snellere stofwisseling als deze geen alcohol hoeft af te breken. Twee vliegen in een klap.

 

4. Tijdens een alcoholpauze slaap je beter

Dit ervaren onze deelnemers als één van de grootste voordelen van een alcoholpauze. Je merkt dit vrijwel direct. Stel je eens voor: je slaapt 30 dagen gewoon superlekker! Geen gebroken nachten, gewoon een heerlijke nachtrust. Dat je hierdoor superfit opstaat en er stralender uitziet tijdens jouw alcoholpauze, is dubbel zo fijn niet?

 

5. Jouw weerstand en conditie verbetert door jouw alcoholpauze

In onze programma’s stimuleren wij jou niet alleen dat drankje te laten staan. Onze programma’s zitten boordevol handige tips en tricks op het gebied van eten, bewegen en ontspannen. Zo werk jij aan die fittere, relaxtere en gezondere versie van jezelf. Een betere kickstart van jouw jaar kun jij jezelf niet geven.

 

Wij gaan vanaf 3 januari starten met onze Dry January challenge. Neem ook een alcoholbreak met No Wine Today en voel je superlekker in je vel! Na je vakantie instromen op maandag 10 januari kan ook, of iedere andere maandag die jou uitkomt.