Goede voornemens, heb jij ze weleens gemaakt? Zo aan het begin van de feestmaand lees en hoor je er altijd over. Want de feestmaand staat voor veel mensen in het teken van eten, drinken en gezelligheid. Even genieten van het goede des levens, voordat in januari weer een frisse start gemaakt moet worden.

 

(Bijna) alle Nederlanders maken voornemens

 

80% van de Nederlanders maakt goede voornemens, dus grote kans dat jij hier in ieder geval weleens over nadenkt. Steevast staan de volgende voornemens in de lijst: afvallen, meer bewegen, je minder druk maken, stoppen met roken. De laatste jaren zijn er ook zaken als meer tijd voor jezelf maken en meer energie krijgen bijgekomen. Bewustwording is stap nummer één.

Drink bewust en voel je energiek! Dat wil jij toch ook? Klik hier en doe mee! (Elke maandag start een nieuwe groep!)

De gouden tips om vol te houden

 

Toch blijken weinig mensen maar hun goede voornemens vol te kunnen houden. Onze gouden tips:

  1. Stel realistische doelen; maak het haalbaar
  2. Hou je progressie bij; zo blijf je bewust van je vooruitgang ook al is deze soms klein
  3. Noteer je einddoel; maak het visueel! Hang een foto of een tekst op een plek waar je deze regelmatig ziet (mag ook op je telefoonscherm)
  4. Doe ‘het goede voornemen' samen met iemand; gedeelde smart is halve smart en zo vier je mijlpalen samen.

Drink bewust en voel je energiek! Dat wil jij toch ook? Klik hier en doe mee! (Elke maandag start een nieuwe groep!)

Jouw voornemens al opgesteld?

 

Heb jij een (of meerdere) van bovengenoemde voornemens? Goed nieuws! Door mee te doen met onze 30 days No Wine Today challenge is er grote kans dat jij jouw doelen gaat bereiken! Want door 30 dagen dry te gaan is er een grote kans dat je overtollige kilo’s kwijtraakt, meer zin krijgt om te sporten, meer me-time realiseert en sowieso krijg je een enorme energie-boost. Bovendien word je bewust van de keuze die je hebt op het gebied van alcohol en boek je resultaat waar je vooral op de lange(re) termijn steeds weer profijt van hebt.

Goede voornemens maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest...

Ben jij klaar voor een dry challenge? Meld je aan voor 30 Days No Wine Today challenge en start op maandag!